torek, 27. september 2016

ŽIVA VODA

MI SMO KOT ŽIVA VODA.
VENDAR ŠELE, KO SE PREPUSTIMO IN ZAUPAMO,
DA BOMO STEKLI PRAV TJA, KJER SMO DOMA!

Če se ne prepustimo … zaradi nezaupljivosti, ker dvomimo in smo venomer na preži zaradi prestrašenosti … posledično dovolimo, da se dela z nami kakor se pač komu zahoče. Smo kot negiben in v usodo vdan kamen.

In tok nas premetava, kot se mu zljubi. Ko je voda deroča in spenjena, nas bo vrtinčil po svoje, premetaval po dnu in imel nad nami neverjetne moči. Lahko nas bo vrgel tudi na obrežje, kjer bomo ponovno obležali in obmirovali. Čakali na ugodnejše vreme, na boljše pogoje, na pravo smer vetra … kot mrtev kamen na pokopališču kamenja.

Zakaj bi torej obležali kot kamen na dnu struge? Zakaj ne bi bili prav mi kot živa voda?

Živahni, nepredvidljivi, neustavljivi in se odeli v ples vrtincev … raziskujoči in zvedavi, kaj le se skriva za naslednjim valom življenja?

Komu na čast bi morali počakati, čakati, dočakati? Koga ali kaj?

Zavedanje, da smo živi in da je življenje čudovita igra v povezavi z učenjem, ki je do konca zanimivo … nas bo poneslo s tokom življenja …

Da pa bo življenje teklo kar se da tekoče in živahno, se je treba povezati z izvirom univerzalne ljubezni. Od izvira do izliva naj bo naša pot ljubeča, čuteča in prepredena s pozornostjo.

S pozornostjo do naših senzibilnih sposobnosti. Vsi jih imamo in prav je, da jih aktiviramo.

Proti vesolju usmerimo svoje antene, s katerimi lahko prestrežemo energije ali frekvence na višjih nivojih. Morda se jih ne bomo zavedali, vsekakor pa to ne pomeni, da jih ne lovimo.

Kdor se bo prepustil temu toku energijskih frekvenc, bo dovolil, da se mu bodo začele v življenju dogajati spremembe v odnosih, okoliščinah, situacijah …, ker se bo zgodil izjemen dvig intuicije. Jasnovidnosti, jasnoslišanosti, jasnočutnosti …

Hočeš nočeš, pa smo ljudje v glavnem racionalna bitja in upoštevamo le to, kar prepoznavamo iz zunanjega sveta.

Na primer! Če bo zdravnik rekel, da imamo to in to bolezen in jo lahko pozdravimo le na ta in ta način, bo marsikdo vzel to za edino resnico.

Kaj pa, če vaš pogled usmerim na misel, da je temeljna naloga zdravnika ljudi učiti in ne zdraviti? Latinski izraz »doktor« pomeni učitelj.

Torej je njegovo primarno poslanstvo učiti, kako naj človek vzpostavi svoje notranje in zunanje ravnovesje.

Veliko učiteljev današnjega časa je že spoznalo, da ima vsakdo vprogramiran program samozdravljenja. Uradna medicina o tem ne želi javno razpredati.

Ali smo ljudje »pozabili« na ta princip samozdravljenja, ki je bil pravzaprav evolucijska nuja, da se je človeška vrsta ohranila?

Zato je še kako pomembno, da ozavestimo in privabimo v svoje življenje to univerzalno, vsem dostopno energijo. Tudi energijo samozdravljenja!

Bistvena je transformacija ali preobrazba naših misli iz vdanosti in nezaupanja v moč volje in zaupanja.

Negativne vibracije spremenimo v pozitivne. Univerzalno energijo ljubezni vpeljimo v vsa področja življenja in delujmo iz srca. Iz našega izvira, ki nas bo popeljal točno tja, kamor si v resnici želimo!

POIŠČI IN POVEŽI SE Z LJUBEZNIJO V SVOJEM SRCU IN TVOJE ŽIVLJENJE BO STEKLO V ŽELENO SMER. OD IZVIRA DO IZLIVA!

Pa ne verjemi mi na besedo! Raziskuj sam! Sam moraš spoznati vse te neverjetne moči, ki se skrivajo prav V TEBI!

Da, v tebi!

Pisarka Simona&Simon



Ni komentarjev:

Objavite komentar