ponedeljek, 12. september 2016

Draga prijateljica Simonca, moj BON-BON-ček!



Draga prijateljica Simonca, moj BON-BON-ček!

Ne morem ti povedati, kako neskončno se veselim tvojega uspeha. Upam, da sem med prvimi, ki ti lahko Čestitam, od Srca do Srca in z vso Ljubeznijo, ki jo čuvam med vsemi le zate!

Vidim, da si neverjetno ustvarjalna in produktivna. Vsak dan znova presenečaš z objavami, in kot poročaš, je tvoj BLOG dobro obiskan.

Saj sem ti vedno govorila, da imaš roko za pisanje, pa si se izmotavala, da ne veš, ali znaš, ali zmoreš …, in podobno. Tvoja samopodoba raste in stojim ti v mislih ob strani, kljub temu da živiva vsaka na svojem koncu sveta.

Objemam idejo o BON-u. Zelo domiselna je in verjamem, da bo še marsikomu koristna.

Predvsem pa občudujem tvoje navdušenje, s katerim se spogleduješ, znaš biti priljudna in tudi prevzetna …, si moje zrcalce.

Ljuba duša, spominjaš na »Prodajalko vijolic« … in težko se ti je upreti.

A vedi, vsak uspeh ali poraz lahko druge dela zavistne ali privoščljive … veliko jih bo tvoj osebni razvoj premotil, zgolj iz ljubosumja in drugih človeških slabosti.

Niso še sestopili iz svojega bolečinskega jedra, še se vrtijo v krogu lastne nevrednosti in nemoči. Vem, vem! Le-ti kažejo s prstom nate in pravijo: »Le kaj si pa misli … se gre!«

Ampak tudi njihov čas prihaja. Zdravilo zanje je samo ljubezen in slutim, da si je nasula v svojo novo knjigo v izobilju in več kot sočutno.

Zato se ne pusti premotiti, veliko nas pozna tvoje ljubeče in iskreno Srce. Nas, ki se s teboj radostimo in te objemamo od tu in tam! V mislih, če ne gre drugače.

Zatorej, prosim, kupim dva BON-a. Želim te podpreti, dati za »seme«, za srečo, za veselje in spodbudo za vnaprej.

Saj razumeš! Ne želim, da podarjaš tudi svojo 2. knjigo. Postavi si ceno. Veliko jih je, ki te bodo šele po določeni ceni cenili.

Obvesti me, kdaj načrtuješ predstavitev 2. knjige. Z mojim dragim rezervirava sedeža v prvi vrsti. Mimogrede, lepo te pozdravlja … pravkar je odšel skozi vrata, na tenis.

In prenehaj dvomiti, samo zaupaj še naprej in zase izbiraj najboljše. Vsak dan stopi še korak dlje in višje. Več kot jasno, vsi smo vredni vsega, in to v neomejenih količinah!

Ko bo težko ali lahko, pa pokliči. Skupaj bova našli rešitev ali razlog za veselje. Kot to zmoreva le midve.

Neskončen objem in prisrčen pozdrav,
                                                                               tvoja prijateljica Edda


P. S.:
Prilagam fotografijo najinega zadnjega druženja … se spominjaš, cela plaža je bila samo najina. :) Trenutki s teboj so preprosto nepozabni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar