ponedeljek, 19. september 2016

Odlomek iz 2. knjige ...

... katere naslov bo razkrit šele ob izdaji ... in ne boste verjeli, 
na koncu si boste naslov knjige izbrali kar sami ... 
kot je moja BETI (na sliki) izbrala mene!
 

Kot najstnica sem sanjala, da bom pisala ljubezenske romane. Sedaj dejansko pišem o Ljubezni, vendar ne v klasičnem stilu, v stilu vampirjev ali odtenkov sivine, temveč na meni lasten način. Zato ni nobene potrebe, da imam vzornike.

Tema, s katero sklepam prijateljstvo, je popolnoma drugačna od ljubezenskih vsebin ostalih piscev. Vse, kar si želim, je, da bi zavzela držo samosvojega pisanja. Vedno blagodušno razkritega, ironičnega in zavedno ali nezavedno zajedljivega na račun nevednosti in vseobsegajočih človeških neumnosti. Morda se bom bralcem najbolje približala ravno s svojo neomajno in do obisti razgaljeno iskrenostjo do življenja, kot ga doživljam in občutim.

Zahtevana pokorščina mi je bila vedno trn v peti. Doma so me imeli za trmasto in samosvojo upornico. V šoli sem bila med dekleti najvišja po velikosti in najnižja po lastni samopodobi. Na neki način sem vedno štrlela iz vrste, tokrat si bom dovolila še malo drugače.

Koliko je Osebna ponovna povezava »krivec« mojih nadaljnjih poti, bo morda še nekaj časa ostalo zavito v kopreno skrivnosti. Zagotovo me je v prvem delu mojega raziskovanja Ponovne povezave vodila sugestija ali slepo zaupanje. »Njemu«.

Kasneje sem se obrnila vase, proti drugemu kupu knjig in srečanju z novimi, prav posebnimi ljudmi. Ponovno sem začela z raziskovanjem in odkrivanjem meni nujno potrebnih odgovorov v zvezi z raziskovanjem Ljubezni ter vseh mogočih oblik, vrst in pristopov k naravnemu zdravljenju.

Moj pogled se je z nabiranjem novih izkušenj in s časom izostril. Ker sem v sebi tako goreče prosila za odgovore, sem na koncu dejansko premnoge tudi prejela. Več o tem pišem v IV. delu knjige, kjer raziskujem NARAVNO ZDRAVLJENJE SKOZI SVOJE IZKUŠNJE. Pridobila sem jih zaradi različnih srečanj z ljudmi, ki se z naravnim zdravljenjem poklicno ukvarjajo.

Ko se je moje zaupanje zamajalo in sem začela dvomiti o prav vsem, sem morala skozi veliko vprašajev. Nisem bila več zadovoljna, brez da najdem odgovore na tista ključna, ki so me begala že od poletja 2014.

Vsekakor pa sem bila na poti velike osebne preobrazbe.

Začela sem ugotavljati, da moram v resnici samo zaupati in želeno se bo zgodilo. Slej kot prej. Po tej ali pa drugačni poti.

Vem, ta stavek ste prebrali in sedaj greste dalje. Ni se vas dotaknil, ker ga niste razumeli. O tem sem globoko prepričana. Vem tudi, kako sem pred tem delovala sama in kako deluje večina.

Tudi sama o sebi sem bila nekoč prepričana, da sem stisnjena v kot, navadna siva miš, brezmočna, prestrašena in nevredna. Ne, meni se res ne more dogoditi nič posebnega, nič takega, vsaj ne izrazitega in up vzbujajoče novega. Kaj šele, da bi se pa prav meni lahko kdaj uresničile sanje.

Namreč, ko zaupaš, se ti dejansko začne dogajati veliko drastičnih sprememb. Se vam je morda zastavilo vprašanje »zaupati komu ali čemu?«

- odlomek iz 2. knjige s podnaslovom: RAZKRITA LJUBEZEN -

Ni komentarjev:

Objavite komentar