sreda, 14. september 2016

MEHURČKI (erotična zgodba)








Zgodba iz knjige 
VZHOD SONCA - PONOVNO SIMONCA
(Simona Babič) 

 
   Imela je zaprte oči. Prijetno brbotanje mehurčkov je masiralo telo. Ugodje, sprostitev, počitek. Super učinkuje na telo to vrtinčenje vode v masažnem bazenu. 

   Lahno tresenje njenega telesa je zmotil sunek v desno nogo. Zagleda dekletce, ki se z masko na glavi potaplja na tem omejenem prostorčku in pogleduje proti moškemu, ki stoji ob stopnicah v bazen. Pravzaprav sta bili dve deklici. Vsaka s svojo masko in neutrudnim potapljanjem. 

  Lahko bi bil njun oče, podobnost je precejšnja. Dekletci vztrajno nadaljujeta s potapljanjem in raziskovanjem ne vem česa. Mogoče raziskujeta, kateri od prisotnih v bazenu ima daljše podplate? Kakorkoli, ni pomembno. Otroške igre so vedno brez meja, če jih ne zmotijo odrasli.

   S pogledom ponovno poišče moškega ob bazenu. Gleda jo naravnost v oči. Rahel nasmešek, odkrit in prikupen, ji da jasno vedeti, da ga zanima. Kot oglje črni lasje obkrožajo ta čudoviti obraz in urejeno, mestoma že sivo brado. Kam naj pogleda, kaj si naj misli. Ozira se levo in desno, če vsa ta pozornost le ni namenjena njej. Pa očitno je. Nihče ne gleda v njegovo smer, nihče mu ne vrača nasmeha. 

   Vrne mu nasmeh. Saj je to nič ne stane. Pravzaprav ji je všeč. Bolj kot si to prvi hip prizna. On pa sloni na stopniščni ograji. Noge ima prekrižane. Pokima svojima deklicama in potem svoj pogled spet usmeri vanjo. Kako dolgo se bo igral to igro? Glede na njegov položaj si lahko podrobno ogleduje njegovo telo. Všeč ji je. Vse ji je všeč, vključno z njunim spogledovanjem. 

   Ob njeni levi se moški odloči, da bo zapustil jacuzzi. In ta nasmejani moški ob stopnicah ga spusti mimo, na kar se sam spusti v bazen in prisede. Tudi sedaj jo pogleduje od strani. Vmes se pogovarja s svojima deklicama, ki se med tem le naveličata potapljanja na tem omejenem prostoru in se odpravita do večjega bazena v bližini. S pogledom spremlja njun odhod. 

   Ob nogi začuti njegovo. Lahno podrsava ob njeno in jo boža s svojimi mehkimi dlakami. Ne umakne se, saj je že sprejela njuno igro. Ker se ne umika, ga opogumi, da prisede bližje k njej. Zdrkne niže, glavo usloči nazaj ob rob bazena in tako še preostalo telo potopi v vodo. Sedaj ima tudi roke pod vodo. Njegovo roko najprej začuti na hrbtu. Nežno božanje ji ustvarja ugodje in za trenutek pozabi, da ji popoln tujec masira hrbtni vdolbinici ob robu kopalk. 

   Kasneje nadaljuje z raziskovanjem in pomakne roko na njeno stegno ter se ustavi ob robu hlačk. S prstom jih razmakne in nadaljuje pot do mednožja. Njeno telo se usloči v pričakovanju. Rahlo razpre nogi, da mu omogoči lažji premik. Dodatno se vznemiri od ugodja. Njegovi gibi in nežno masiranje je tako čutno, da si zaželi, da ne bi odnehal. Od strani ga pogleduje. Oči ima zaprte in daje občutek, da neizmerno uživa. V tistem trenutku se voda počasi preneha vrtinčiti. Počasi umakne roko, kajti vidljivost na dno bazena bo kmalu postala jasna in bo dopustila vsem prisotnim pogled v njuno igro.

   Tako torej! Je to bil spet en nepozabno lep trenutek, ob nepozabno privlačnem moškem. Razmišlja kaj sedaj. Jo bo ogovoril? Bosta karkoli spregovorila? Bosta počakala na naslednjo mehurčkasto terapijo? Ali naj preprosto vstane in odide? Še preden si je prišla na jasno, kaj naj, je situacija poskrbela sama zase. Proti masažnemu bazenu je prihajala ženska, ki je njenega trenutnega maserja ogovarjala že na daljavo. Takoj je bilo jasno, da prihaja njegova žena. Izborila si je svoj prostor med njima. 

   Ker ji nikakor ni bilo do njenega čebljanja ali še bolje njunega pogovora, se je odločila zapustiti prostor predhodnega, pregrešno dobrega užitka in se osredotočiti na nove trenutke tega dne.

   Veliko kasneje tega popoldneva, se je ponovno odpravila proti tistemu masažnemu bazenu. Želela si je še malo tovrstne sprostitve in masaže. Ne dolgo potem, ko se je udobno namestila, ga je zagledala, kako se približuje bazenu. Tik za petami mu je sledila še žena, ki ji očitno še vedno ni zmanjkalo ne teme ne volje do govorjenja. 

   Poskrbel je, da se je posedel ob njen desni bok, njegova žena pa je sedla na njegovo desno stran. Dobro! Le kaj misli, da se bo sedaj dogajalo? Takšne vroče igre bi zaznala vsaka žena, ki bi sedela ob svojem možu in bi ji bilo toliko mar zanj, kot je očitno bilo njegovi ženi. 

   Zakaj le je iskal užitke drugje? Pa saj ni to njen problem, njena stvar. Nič od nič. Tukaj bo lepo odsedela še eno masažno terapijo in se potem počasi odpravila proti domu. Kaj ji mar ta moški, ki mu je očitno dolgčas in išče zabavo in popestritev kar po bazenih. 

   Zelo se je trudil, da bi ujel njen pogled. Ko mu je uspelo, je pomignil proti svoji roki. Opazila je, da ima nad komolcem zapisano številko. Je to številka njegovega mobilnega telefona? Vprašujoče ga je pogledala in on ji je prikimal. 

   Žena očitno ni opazila njunega nemega filma, drugih gostov pa ta hip ni bilo v bazenu. Torej si mora samo zapomniti njegovo telefonsko številko in ga poklicati. 

   Hm … Ne more se odlepiti od nje. Očitno jo je moral opazovati že prej. Kako bi lahko drugače vedel, ko je prisedel prvič, kakšno je njeno telo. Privlačno ali neprivlačno zanj? Bilo je potopljeno v bazenu in se skrivalo pod milijoni mehurčkov. Ali pa sedaj? Ali jo je videl, da se je spet odpravila v ta isti masažni bazen. 

   V teh velikih termah in tej masi ljudi jo je moral prav posebej opazovati, če mu je bilo vse tako popolnoma samo po sebi umevno. Želel si je njene bližine kot njenega telesa. Vso to energijo je čutila in nekako ji spet ni bilo, da bi se premaknila, umaknila, oddaljila. Tudi sama je čutila to neustavljivo privlačnost, spolno energijo, ki je tekla skozi njeno telo in ji ogrevala mednožje.

   Zapomnila si je številko. Preden se je odločila, da zapusti bazen, si je zamislila manjšo nerodnost, ki je imela za posledico zdrs in dotik njegovega stegna, kjer je začutila trdo izboklino, za katero je predvidevala, da je odgovorna sama. Zadovoljna je zapustila bazen in na hrbtu čutila njegov vroči pogled.

   Seveda ga bo poklicala. Ampak ne danes. Najverjetneje jutri, v ponedeljek, ko so vsi skrbni možje po službah in ne bodo sledila ženina vprašanja, kdo ga je klical.

   Tako torej! Zapletla bi se rada s poročenim moškim. Že vnaprej je vedela, da rine v težave. Pa užitke in nepozabno nebeške trenutke. Bo že poskrbela zase, da ji bo lepo. Saj dolgost življenja je preveč kratka, da bi se pa ravno ona morala ustavljati ob vseh moralnih zadržkih tega sveta.

   Tudi njen bivši mož je ni vprašal, če se strinja, da ima ljubico. Jo je kar imel in potem še naslednjo in še naslednjo. Je že spoznala, da je vendarle manj boleče in veliko vznemirljiveje biti ljubica.

   In če se sedaj zanjo poteguje takšen moški, ki ima povrhu vsega na ramenih kar nekaj let manj, kot jih nosi ona, potem o možnih užitkih s tem žrebcem, ne bo več niti razmišljala, niti dvomila. Že jutri se bo podala v njegovo naročje po vse tisto, kar ji je ponujal že danes.


Pisarka Simona

Ni komentarjev:

Objavite komentar