petek, 26. januar 2018

»Ostalo vam je še šest mesecev življenja?«

Tokrat sem vam pripravila kratek povzetek prevoda iz hrvaškega v slovenski jezik - iz knjige – LEČENJE NEIZLEČIVIH BOLESTI (dr. Richard Schulz). 

2. poglavje: Novi program za neizlečive bolesti, str. 33

Knjiga žal ni prevedena v slovenski jezik. Lahko pa jo v celoti preberete na https://drschulze-hr.com/e-knjige/ 

(kot tudi številne druge knjige).

*

Ko vam zdravnik reče: »Ostalo vam je še šest mesecev življenja?«, kaj to pravzaprav pomeni?

Kakšen vpliv imajo zdravnikove besede na vaš imunski sistem, če reče, da boste čez šest mesecev umrli?

-        No, saj veste, kako se začne depresija – takrat vsaka funkcija imunskega sistema postane šibka.

Torej vam zdravniki s temi besedami uničujejo imunski sistem?

-        Tako je. Takrat vaši možgani pošljejo imunskim celicam snovno sporočilo: »Umrle bomo. Umrle bomo. Prenehaj se boriti.«

Kaj pa vi govorite svojim pacientom?

-        Ena izmed stvari, ki jih rečem ljudem, je, da vse, kar nastane v telesu, je lahko iz telesa tudi izvrženo. To jih takoj usmeri k razmisleku, da si rečejo: »Dobro, če sem vase pritegnil ta kaos, se lahko sedaj iz tega tudi izvlečem.« Povem jim tudi, da se omenjene besede njihovih zdravnikov nanašajo na te, ki še naprej živijo kot povprečni Američani. Zdravniki uradne medicine ne mislijo ob tem na ljudi, ki se prehranjujejo z rastlinsko hrano in ki so fizično aktivni, ki redno prečiščujejo svoje črevesje in svoja jetra.

To pomeni, da zdravniki gledajo v smeri – nekdo bo čez šest mesecev umrl, če bo nadaljeval življenje, kot ga živi večina ljudi.

-        Da, to velja, če boste vsak večer nadaljevali s pitjem gajbe piva, gledali španske nadaljevanke na TV ekranu, bili fizično neaktivni ter še naprej sedeli v svojem udobnem fotelju, razmišljali o negativnih stvareh – takrat ste v zaporu kot povprečni Američan. Na koncu boste v šestih mesecih umrli zaradi raka. Seveda to ne velja za tiste, ki bodo v takih primerih prišli domov in pozabili na svoj televizor; potegnili na plano sokovnik/mešalnik; se pripravili za prečiščevanje jeter; postali fizično aktivno; brali knjige, ki navdihujejo; uporabljali osnovni klistir; izkoristili zelišča; se izmenjaje prhali s hladno-mrzlo vodo in se posvetili rastlinski hrani. Za zdravnike še o tem – kaj se bo zgodilo, če boste upoštevali vse našteto – ni napisana knjiga.

-        Zato, ker nimajo pojma in ker ne poznajo nekoga, ki je vse to naredil - zdravniki povedo ljudem, da bodo čez tri do šest mesecev umrli.

Ali je ljudem potem lažje, ko se z vami pogovorijo?

-        Seveda. Kar jim povem, je zanje logično. Ko zdravniki o tem razpredajo, imajo v mislih način življenja taksistov v New Yorku ali njim podobnih. Za primer vzamejo tipične Američane s prekomerno težo in mislijo nanje, ko potegnejo iz rokava svoje morbidne komentarje. Takoj pozabite, kar so vam rekli in začnite s programom za neozdravljive bolezni. (konec prevoda)







Ni komentarjev:

Objavite komentar