torek, 16. maj 2017

VEDNO, ko odprem svojo 1. knjigo, se vanjo ponovno zaljubim ...

Predgovor iz knjige VZHOD SONCA - PONOVNO SIMONCA


Drage bralke ali bralci!

Pred vami je knjiga, ki bo osvetlila mojo prehojeno pot v letu 2014 s predhodno predstavitvijo drobcev iz mojega zgodnjega otroštva in odraščanja. 

Samo toliko, da boste lažje vstopili v tok dogajanja v preteklem letu, ki mi je obrnilo življenje na glavo in me usmerilo na pot proti Soncu.

Ko sem sestavljala misel za mislijo, jih zapisovala brez, da bi slutila, kako bom kasneje napisala tudi knjigo, se je oblikovalo precej besedila iz posredovanih elektronskih sporočil. Takrat še nisem vedela, da bodo predstavljala pomemben del besedila v moji knjigi. Zaradi poudarka na pristnosti, sem jih pustila v prvotni obliki.

Elektronska besedila so samo lektorsko pregledana in za seboj puščajo sled avtentičnosti. Vsebini v knjigi dajejo vpogled v dogajanje, ki me je zaznamovalo, tako pri raziskovanju ljubezni kot raziskovanju novodobnega alternativnega zdravljenja.

Sama vsebina dopušča bralcu veliko prostora, kamor bo lahko umestil svoje izkušnje, tako v primeru osebnega doživljanja ljubezni kot tudi zdravljenja z »energijami«, ki mu danes zaupa vedno več ljudi.

Ozdravljenja se dogajajo, zato se vera v sposobnost naravnih zdraviteljev stopnjuje in briše prisotne pomisleke.

Nad nami se gibljejo nevidne sile, ki jih lahko črpamo tudi sami in smo prevodniki za ljudi, ki mogoče ne razmišljajo, da imajo te potenciale v sebi.

Vedrejše počutje in nasploh boljše zdravstveno stanje nam naravni zdravilci »pričarajo« s svojimi sposobnostmi veččutnega zaznavanja in z izmenjavo energij.

Vsi, ki iščejo pomoč po tej poti, imajo svoje edinstvene izkušnje, ki jih danes že brez večjih predsodkov delijo z drugimi. Tabu okoli nejevere v delo zdravilcev se umirja in zaupanje se stopnjuje in raste še posebej, ker se dogajajo ozdravitve težjih bolezni.

Začenjamo verjeti tudi vase in svoje sposobnosti, da se lahko pozdravimo po naravni poti, z modrostjo, ki jo nosimo v sebi. 

Če dovolj časa raziskujemo svoje delovanje, odkrijemo neverjetne zmožnosti. Pa zato ne potrebujemo niti množičnih niti predragih izobraževanj, kjer se naš duh ne more pomiriti do te stopnje, da bi vsi zavestno prejeli znanje, ki ga predaja naravni zdravilec na odru.

Podobno si lahko »iniciacijo« ali začetek samozdravljenje poklonimo popolnoma sami, če znamo zaupati svoji intuiciji in vodenju »energij« Vesolja.

Poleg doseganja trdnega zdravja, vam vsem želim še trdno vero v ljubezen vseh vrst, oblik in razsežnosti. Naj vas pri iskanju ljubezni ne ustavi nobena, na videz še tako nepremagljiva ovira.

Vedno si recite »Ljubezen premaga vse!« Čeprav se zgodi, da »Ljubezen bedaka spametuje, modreca pa poneumi«, še to ne pomeni, da ne bi verjeli v čudeže. »Ljubezen dela čudeže!«

Ko boste v iskanju in na razpotju, brez notranje ubranosti, vedite, »Ljubezen je polna nemirnega strahu.« Ampak ta nemir je tako sladek, da mu na koncu oproščamo, ker nas je zapopadel.

Vsak, ki je ljubezen okusil v polni meri, si ne bo zatiskal oči. Spomnil se bo, »Ljubezen nima oči.«

Ko bodo na delu sile nemoči in razočaranja, se ne ustavite niti ob dejstvu, da »Ljubezen odrine pamet.«

Vedno, ampak čisto vedno se potolažite ob misli: »Ljubezen razume ljubezen. Ljubezen rodi ljubezen. Ljubezen se hrani z ljubeznijo«.

Tudi, če je po neutrudnem iskanju sami ne boste našli, »BO VAŠA LJUBEZEN POISKALA VAS!«


SIMONA BABIČ


Zadnja stran platnice, oblikovalec Aleš Boškoski


Ni komentarjev:

Objavite komentar