ponedeljek, 24. september 2018

SVOBODA 2

Svoboda uma v obstajanje ne-uma!

Občasna osvoboditev od misli predstavlja počitek - tihost v notranjosti.

Telo nam povrne s hvaležnostjo.

Hm, katero "telo" ali več "njih"?

Se zavedamo "njihovega" obstajanja?


1.
Šele, ko očistimo miselne vzorce "nečistoč" in vzpostavimo stanje zavedanja, da smo brezmejno ljubeča bitja, se začnejo odpirati vrata proti svobodi.

2.
Ob predpostavki, da smo umaknili vsa prepričanja, smo zreli za nova izkustva.

3.
S pomočjo meditacije (ali drugih tehnik sproščanja) bomo v umirjenem stanju duha sposobni razločevanja misli, ki so "vcepljene" in misli, ki bodo spontano privrele na plano in po navadi ne bodo imele veliko skupnega z dosedanjim načinom življenja.

4.
Proces sproščanja bo ustvarjal pogoje, da bo notranja umirjenost nakazovala smer, v katero do sedaj nismo imeli vpogleda.

5.
Rojevale se bodo nove zamisli in ideje o stvarnosti, ki so jim naša pričakovanja odvzela priložnost, da bi jih spoznali. 

6.
Energija svetlobnih teles (etrsko, astralno in mentalno - vsa pa vplivajo na fizično telo) se bo uravnovešala in vrtinčenje čaker vsakega telesa zase bo poskrbelo za pretočnost in uravnavanje s frekvenco - lastno naši duši.

7.
Postajali bomo lahkotnejši ob zavedanju, da se prostor in čas, kot smo ju dojemali do sedaj, širita. Tako subtilno naravnani bomo pripravljeni za sprejem nečesa "novega". Odgovori, morda na videz brez smisla in reda, se bodo začeli tkati v smiselno celoto in zajela nas bo vsesplošna prisotnost in živost.

8.
Občutke omejenosti bodo zamenjali občutki neskončnih možnosti gibanja v dimenzije jasnovidnosti, jasnoslišanosti, jasnovednosti ipd.

9.
Preplavljeni z "novo" energijo se bomo samodejno vključili v "razgovor" z višjim jazom ali dušo, ki ji bo dana možnost "slišanosti".

10.
Proces se bo odvijal postopoma v odvisnosti od našega hrepenenja po spoznavanju vsega, kar ni vezano samo na našo osebnost (fizično telo), temveč izhaja iz duše in je v povezavi z njenim izvorom.

11.
Izvor vsega stvarstva se bo vključil v vodenje. Ob predpostavki, da bomo (mi - torej naša osebnost) zaupali vodenju naše duše.

12.
Duša je edina, ki ve vse (o nas), nas sprejema takšne, kot smo in posledično "pomaga" k napredku in osmišljanju bivanja.

13.
Izbrano poslanstvo tega življenja ni nekaj, kar se da prepoznati na prvi pogled. A spoznavanje namena utelešenja v tem življenju je dobršen del svobode h kateremu teži vsako zavedajoče se bitje na zemlji.



BONUS:

Pomembno!


Ti prvi vidiki osvobajanja so hkrati prvi koraki do relativne in 
kasneje še do absolutne svobode.

Nobenega ni možno preskočiti - šele, ko prehodimo vse korake, vemo čemu so bili potrebni.

(Kot veste: "Po bitki so vsi generali!")

Takrat nam bo tudi jasneje, zakaj se nam svoboda izmika.

Vse skupaj pa je še vedno relativna svoboda, katere temeljno načelo je ozaveščanje.

*

Kaj sledi?

Pot do absolutne svobode ...

*

Pisarka Simona





Ni komentarjev:

Objavite komentar