sreda, 1. februar 2017

LJUBEZEN JE TU

LJUBEZEN JE TU Z RAZLOGOM.
ZAHTEVA, DA SLEDITE SVOJI DUŠI.



Ženska z lučjo je osvetlila naslednjo misel:

VSE, kar si lahko zamišljate, vse kar lahko obstaja v vaši fantaziji, domišljiji, ali je z vami lahko v mislih, je možno, da se vam je enkrat že dogajalo (morda v daljni preteklosti), se vam morda šele bo (enkrat v daljni prihodnosti) ali pa se dogaja prav ZDAJ.

Kajti, razmislite: »Kaj je čas? Ga zmoremo strpati v navadno definicijo? Kaj mislimo, ko rečemo: »Prišel je čas!« »Vzemi si čas!« »Vedno je pravi čas!« »Ne zapravljaj časa!« »Čas razkrije vse!« …

*

VSE, kar si znamo predstavljati in tudi najde mesto v naših predstavah, prebliskih ali sanjah o svojem življenju, je za nas uresničljivo. Zanimivo, kajne?

Torej, nekdo, ki na primer nikoli ni pomislil, da bi lahko bila Ljubezen, še kaj drugega, kot to, kar mu predstavlja, se ni podal v razmislek, da morda ve bore malo. Zase ve, kar pač ve in iz tega kroga ne zna, ali ne zmore izstopiti.

Če vas vprašam, kaj VSE vam predstavlja Ljubezen, vas zmedem. Ne dobim jasnega odgovora, ker ga v resnici redko kdo pozna. In se mu tudi zdi smešno, da bi o Ljubezni razmišljal v druge razsežnosti ali jo raziskoval v globino njenih neskončnih možnosti in moči.

Pravzaprav je res, da o njej ne razmišljamo tako vseobsegajoče, dokler, se nam dogaja po pričakovanjih. Pričakovanja pa nas zazankajo v vzorce, ki v resnici ničemur ne služijo.

Kaj VSE Ljubezen JE in v kakšne razsežnosti lahko vodi, sem zastavila raziskovanje v drugi knjigi Ljubezen@izbiraj.Si?. Pravkar raziskujem dalje in ugotavljam, da bom učenka do konca tega zemeljskega življenja.

Zase lahko rečem, da postaja moja pot Ljubezni vedno bolj razburljiva, zanimiva in prepredena s skrivnostmi, ki jih šele razkrivam. Najprej v sebi in potem v povezavi z vsemi somišljeniki ali ljudmi s podobnimi izkušnjami.

Znova me pelje v neznane vode, premetava čez številne brzice in komaj čakam, da se ji bom približala še z drugačnim pogledom. Z izkušanjem, dajanjem, predanostjo in zaupanjem v neskončne svetove, ki se mi ob tem odpirajo.


Pisarka Simona&Simon

» … nič na tem svetu ne more trajati za vedno. Vse mine, prej ali slej. A v tem minevanju lahko najdemo anando*, blaženost ali pa trpljenje in žalost. Sami izbiramo.« (Čarobnica - Adrian Predrag Kezele)
*v sanskrtu pomeni »neskončna modrost«




Ni komentarjev:

Objavite komentar