petek, 8. februar 2019

Ljubezen v Hiši dobrega počutja


Ljubezen & Pisarka Simona
v Hiši dobrega počutja,

»Ko se ljubezen deli, se množi!«

To preprosto in vse prevečkrat zanemarjeno moč za izboljšanje svojega počutja ozaveščamo in ustvarjamo – kje drugje? – če ne prav v Hiši dobrega počutja.

Zavedamo se, da ima samo srečen in zadovoljen človek moči deliti naprej. Ko se počuti sprejetega, ljubljenega in izpolnjenega, bo z radostjo in ljubeznijo samodejno »okužil« še druge.

Ko se oddaljimo od sebe in svojih moči, je povezovanje z ljudmi, ki obvladujejo določene veščine, več kot dobrodošlo. Tako se veliko lažje in hitreje izkopljemo iz zastalih vzorcev, prepričanj ali vrste drugih anomalij, ki preprečujejo, da bi stopili korak naprej …

Hiša dobrega počutja razširja svoje dejavnosti prav v skladu s to mislijo:

»Postanimo ozaveščeno in duhovno bitje,
ki sprejema in ljubi sebe ter druge v celoti!«

Kaj vse se pri nas dogaja in izvaja, lahko raziščete na spletnem naslovu:

https://hisadobregapocutja.si/kontakt/

Koren ali izhodišče vsega pa je vedno znova ena in edina moč, ki prežene temo in vzpostavi ravnovesje – to je ljubezen.

Zato smo se odločili, da v Hiši dobrega počutja temelje svoje dejavnosti učvrstimo z ozaveščanjem pravih – avtentičnih – moči skozi pogled ljubezni.

Kdor bi želel raziskati njene modrosti in njeno pravo naravo, se lahko preko spletnega naslova in stika:

Hiša dobrega počutja, Ljubljanska ul. 6, Slovenska Bistrica
telefon: +386 40 57 00 57 (Tjaša);

v prihodnje poveže tudi s Pisarko Simono (Simona Babič). Njeno ustvarjanje ljubezni ima zasnovo v treh knjigah:

VZHOD SONCA – PONOVNO SIMONCA (2015)
Ime ji je Ljubezen (2018)



Knjige so vam na voljo v Hiši dobrega počutja, kjer je možen ogled in tudi nakup.
In da ne ostanemo samo pri teoriji ter ljubezen še »na polno« prenesemo tudi v praktični vidik življenja, načrtujemo »program«, ki nas bo na intuitiven in preprost način usmeril v »svet ljubezni«.

»Ljubezen se v resnici ne da imeti, da pa se jo živeti – radostno in osrečujoče – v vseh njenih neskončnih oblikah in možnostih.«

Ali se tega zavedamo? Že samo iz odseva oči, pogleda v obraz, telesne drže in način gibanja, se da razbrati, kako se človek počuti v svoji koži …

Kaj vidimo? Obilje nemoči, razočaranj, vseh mogočih tegob in občutkov žalosti, jeze, ljubosumja … ali z eno besedo: skrivanja pred samim seboj. Ampak …

Da – možno je stopiti iz tega vrtinca! Vse to pa zahteva »delo« - veliko dela - na svoji samopodobi in spremembah v razmišljanju, delovanju in ravnanju s sabo in vsemi okoli nas.

Če ste med temi, ki želijo v svojem življenju nekaj spremeniti, se postaviti na lastne noge … to samo pomeni, da ste premagali strah pred neznanim. V tem primeru bi naš program, ki ga z eno besedo imenujemo: LJUBEZEN, lahko postal dobro izhodišče za izboljšanje odnosov, kakovosti življenja in še marsičesa.

Povežite se z nami in z roko v roki vam bomo stopili nasproti. Prva ura razgovora je namenjena spoznavanju in vam jo podarimo. Če boste začutili zaupanje in pristnost, se lahko oglasite:

Ø posamezniki
Ø v paru
Ø z otrokom/-ci
Ø z družinskimi člani nasploh
Ø tudi drugače …

V primeru sledenja ustvarjeni zamisli bomo kasneje oblikovali zaprte skupine, katerih delovanje bomo domiselno podkrepili v obliki delavnic ali srečanj, ki bodo vključevali ples, meditacijo, pogovore, praznovanja … in s tem seveda učenje »vse o ljubezni« (v odvisnosti od interesa posameznika ali skupine).

Vse možnosti so odprte - tudi z nadgradnjo zastavljenih osnov dojemanja ljubezni izven običajnih okvirjev, s pomočjo meditacije, dovršenega sprejemanja spoznanj o pravi naravi ljubezni, spoznavanju osnov tantre in še bi lahko naštevali …

Potreben je samo prvi – začetni – korak in dobršna mera poguma. Vsi smo ljudje, »napravljeni« iz istega testa. Vsak pa je enkraten in neponovljiv posameznik s svojimi danostmi in posebnosti, a ko jih odkrije, ozavesti in sebi dobesedno dopusti, da jih zaživi, postane svet »raj na zemlji«.

Simona Babič

(raziskovalka ljubezni na intuitiven, ozaveščeni in človeka vreden način; mentorica ob vzpostavljanju prostodušne ljubezni; pisateljica)









Ni komentarjev:

Objavite komentar