sreda, 6. februar 2019

BUKLA - januar, februar 2019




SIMONA BABIČ (Pisarka Simona)
Ime ji je Ljubezen
»Duša se predstavi v svoji enkratni podobi na premeten, lahko rečemo prebrisan način, ki izbriše vse dvome …«

samozaložba, 2018, m. v., 340 str., 27
________________________________________________________________
Avtorica, ki piše pod psevdonimom Pisarka Simona, je s knjigo Ime ji je Ljubezen zaključila pisanje trilogije o ljubezni, v kateri pomete z vsakršnimi dvomi o naši pravi naravi. Ko odpadejo prepričanja in iluzija (maya) izgubi svojo moč, se prisveti resnica o obstoju duše kot naše večne spremljevalke.

Duša je z neutrudnim drezanjem v Pisarko vzbudila njeno pozornost do te mere, da je prestopila prag osebnosti in ji začela slediti. Z ozaveščanjem sporočil, znamenj, dogodkov in sinhronosti pojavov ji je dobesedno silila pred obličje. Ko še vedno ni zaupala svojim občutkom, se ji je z bliskovitostjo zaiskrila iz oči moškega, ki jo je dobesedno »vzel v roke« in izmojstril njene čute. V svetu energij ji je skozi tantrično izkušanje razkril stanje blaženosti in resnico neminljive ljubezni. Ali sploh obstaja višja ljubezen, kot je ljubezen duše do duše, ki s svojim blagoslovom pokloni milost in blaženost?

Njeno iskanje neskončne ljubezni je dobilo epilog ob mojstrenju starodavne veščine tantričnega ljubljenja. Tantra, ki je zaradi nerazumevanja večine in ne brez razloga skrita očem javnosti, se je skozi energijo ljubezni razkrila skrivnostno in tiho, daleč od vsakdanjosti. Saj vsako seme vzklije, ko se ustvarijo pogoji za rast. Razkritje sledi pravim iskalcem znanja in modrosti, ko človek dopusti, da se zgodi … Ključ do vrhunskega razumevanja tantre je zaupanje in predanost, ko vse bolj ljubimo in ob enem ljubimo brezpogojno.
*
1. knjiga: VZHOD SONCA – PONOVNO SIMONCA (2015)
2. knjiga: Ljubezen@izbiraj.Si? (2016)
3. knjiga: Ime ji je Ljubezen (2018)


Ni komentarjev:

Objavite komentar