torek, 22. december 2020

7) MOJSTRSTVO LJUBEZNI

                    

MOJSTER LJUBEZNI je ta,

ki zna uravnotežiti moško in žensko energijo v sebi; 

ki zna intuitivno s pomočjo naravne inteligence upravljati energijo.

 

 

·     Velikokrat smo v položaju, ko se spopadeta ženska in moška energija – nežnost pomešata z aroganco, ljubezen prepredena s strahom, privlačnost z odbojnostjo, sprejemanje brez dajanja, milina s frustracijami … skratka nasprotja kot jin in jang.

·     Ženska milina in moška odločnost – v tem ni nič slabega. Naučiti se razumeti in sprejeti – pomeni uravnotežiti dva nasprotna si pola ali spola.

·  Sama ženstvena in ranljiva energija je nasprotje mogočni moški energiji. Kar je čudovito, ko je pravilno uporabljena. Ženska moč je prav v njeni nežnosti in sprejemanju kot tudi dopuščanju, da moški ostajajo moški.

·  Sama moška energija ponuja zaščito in varovanje in lahko zelo ugodno vpliva na partnerski odnos v primeru, da je ženska razumevajoča podpora. Moška energija, ki je pravilno usmerjena, v ženski prebuja poživljajočo in ustvarjalno spolnost, ki zdravi oba.

·   Od moškega, ki lahko enakovredno izraža svoja čustva in občutke, naj se ne pričakuje, da je v vseh pogledih zaslomba. Prav s svojo odprtostjo in sprejemljivostjo bo ženska izkazala podporo svojemu moškemu. Obojestransko sprejemanje v celoti ustvari novo celoto.

·     Višji namen pa je, da vsak posameznik postaja celota in zna upravljati tako z žensko kot tudi moško energijo.




 

Ni komentarjev:

Objavite komentar