petek, 13. januar 2017

POVEJ NAPREJ!

Ne morem, da ne bi! Namreč povedala NAPREJ!

Zato namenjam današnje pisanje prav posebni energiji, znani tudi kot avatar sinteze, to je energija MAHATMA.

Le kdo še ni slišal za Mahatma Gandija? No, prav on je prejel ta naslov Mahatma ali MOGOČNA DUŠA (v sanskrtu). Njegovo rojstno ime je drugače Mohandás Karamčand Gándhi.

Takoj na začetku pa želim poudariti, da je ta energija dosegljiva vsakomur brez izjeme, zato ne mislite, da če ste »navadni« smrtnik, da je za vas poseganje po tem znanju nedoumljivo ali nedosegljivo.

In da še malce hitreje pritegnem vašo usmerjenost do poseganja po tej mogočni energiji, vam razkrivam, da z njo najbolj učinkovito uravnovesimo in ponovno spodbudimo k pravilnemu delovanju žleze z notranjim izločanjem.

Vsi vemo, koliko težav v življenju nam lahko povzroča nepravilno delovanje teh žlez. Od sladkorne bolezni pa vse do raka. Prizadeto pa ni samo fizično telo, temveč tudi čustveno, mentalno in duhovno.
*
Sedem glavnih žlez z notranjim izločanjem je povezano z našimi sedmimi glavnimi čakrami.

S pomočjo fotografije - plakata v moji delovni sobi, v pomoč in lažjo predstavo, vam prikazujem teh sedem čaker in opišem, s katero žlezo je vsaka povezana.



1.     KRONSKA ČAKRA – češerika
2.     TRETJE OKO – hipofiza (možganski privesek)
3.     GRLENO SREDIŠČE – ščitnica
4.     SRČNO SREDIŠČE – priželjc
5.     SONČNI PLETEŽ – trebušna slinavka
6.     SPOLNO SREDIŠČE – spolne žleze (jajčniki ali testis)
7.     KORENSKO SREDIŠČE – nadledvične žleze

*
In sedaj k tej povezavi z ENERGIJO MAH-ATMA (velika Duša).
Energija Mahatma je skupinska zavest, ogromen energetski bazen, iz katerega si človeštvo lahko »nataka«.

Seveda pa, če jo hočete doseči, jo morate povabiti k sebi v skladu z duhovnimi zakoni.

Za priklic te energije lahko uporabljate prošnjo, meditacijo, vizualizacijo in afirmacijo.

Stavek: »Bodite dejavni, kličite jo in vsakomur povejte o njej.«, je bil vzgib in nuja današnjega pisanja, kajti znanje in vedenje je treba širiti in ozaveščati. Samo tako bomo tudi sami hitreje napredovali.

Prepisala sem ga iz knjige »Nova Svetloba Vstajenja«, katere avtorica je Diana Cooper. V svoji knjigi vam podrobno pojasnjuje, kako se uskladiti z duhovnimi zakoni in še marsičim. Vse, ki vas bo potegnilo v to smer, boste naprej individualno raziskovali.
*
Jaz pa vas bom danes povzeto popeljala skozi vajo vizualizacije za oživljanje in uravnovešanje žlez:

1.     Najprej poskrbite za nemotenost, se udobno namestite in umirite.

2.   Prosite za energijo Mahatma. Energija Mahatma je zlato-bela, kar je znak, da vibracija zelo fina in visoka. Ko jo priklicujemo vase, teče prek našega fizičnega, čustvenega, mentalnega in duhovnega telesa in potem v Zemljo. Nežno niha skozi nas, dokler se nam energija ne prefini. To zmehča zatrdele in zakristalizirane miselne oblike in čustvene vzorce.
V mislih izrečete besede: »ZDAJ PROSIM ENERGIJO MAHATMA, NAJ TEČE SKOZI MOJE TELO IN SKOZI MOJO AVRO V Zemljo ter mi pri tem dovoljuje, da moje življenje služi božanskemu.«

3.   Predstavljaje (ali občutite) si zlato-bel žarek, ki se iz kozmosa spušča v vašo kronsko čakro. Prosite, naj uravnovesi, okrepi in zdravi vašo češeriko. Občutite, da jo energija Mahatma prežema in blažilno deluje nanjo.

4.  Premaknite se navzdol do tretjega očesa in potopite hipofizo v energijo Mahatma. Povejte hipofizi, naj izloča samo pomlajevalne hormone, ki vas bodo ohranjali mladostne, odprtega duha in vitalne.

5.  Pomaknite se še navzdol do grlenega središča in občutite ščitnico, kako energija Mahatma nanjo deluje blažilno in jo zdravi.

6.     To ponovite v srčnem središču s priželjcem.

7.     Ponovite v sončnem pletežu s trebušno slinavko.

8.     Ponovite v spolnem središču s spolnimi žlezami.

9.     Ponovite v korenskem središču z nadledvičnimi žlezami.

10. Dovolite, zlato-bela energija Mahatma teče po nogah navzdol v Zemljo in jo polni z duhovno energijo.

11. Pošljite jo vsem, ki jo potrebujejo.

12. Zaprite svoje čakre.

NAMASTE!
(»To kar je božanskega v meni, pozdravlja to, kar je božanskega v tebi.«)


Ni komentarjev:

Objavite komentar