sreda, 19. oktober 2016

"KDO SE BOJI ČRNEGA MOŽA?"

Včasih kdo reče: »Pazi se Onega, ker ti lahko škodi!«


Dobro mi prisluhni! Povem ti veliko skrivnost, kako ti nikoli noben "črni mož" ne bo mogel škodovati ali te uloviti v svoje kremplje.

Zamisli si naslednji primer. Dvigneš se iz povprečja in postaneš uspešen.

Jasno, veliko bo takšnih, ki se bodo s tabo veselili, te bodrili, spodbujali, od srca pomagali in te potiskali še naprej …, da boš ŠE USPEŠNEJŠI.

A žal bo še več takšnih, ki ti bodo zavidali, bili ljubosumni, škodoželjčni … ti obrnili hrbet.

Se strinjaš, da se boš prvih držal kot klop in bil hvaležen življenju, da ti jih je poslalo na novo pot?

Seveda se vsi optimisti tega sveta strinjamo …, gremo naprej! Samo naprej!

Kaj pa narediti s temi negativci, ki bi te najraje videli spet med svojimi, povprečnimi vrstami in te držali na vajetih?

No, tudi za te obstaja rešitev, ki je, kot boš ugotovil, »mala malica«!

Najprej se vživi v vlogo, da si ti ta negativec in jaz te ogovorim na tri različne načine. Kateri je zate sprejemljiv?


1. Ker si ti name negativno nastrojen, sem proti tebi negativno nastrojena tudi sama. S tabo se podam v boj in ti hočem dokazati, da imam prav. V RESNICI BOVA VOJNO SAMO RAZPIHOVALA IN SLEDI O MIRU ŠE DOLGO NE BO.

Kaj meniš, se mi boš s tem pristopom uprl?

2. Od zavisti bi me najraje utopil v žlici vode, jaz pa se zate sploh ne bom zmenila. Še huje! Ko te zagledam, te ošvrknem s pogledom samo zviška in grem dalje. ZAME SI NAVADNA SMET, KI NE VIDIŠ, KAKO SMETIŠ OKOLI SEBE. Sploh se ne zavedaš, da imaš enake možnosti kot jaz, da zrasteš!

Kako se odzoveš v tem primeru in kaj občutiš?

3. Kaj pa, če se ODLOČIM, da bom videla v tebi samo tvoje vrline in čudovite človeške lastnosti. Enostavno bom pogledala z drugega, ljubečega zornega kota, prenesla nate lepe misli, dobro energijo, visoke vibracije, univerzalno ljubezen, izbrskala iz tebe tvojo božanskost … V tebi zagledala to, kar ti v resnici si in ti si ljubezen, pa če se tega zavedaš ali ne! Morda si prestrašen, jezen, žalosten, ljubosumen …, ampak to samo zato, ker zavit v temo bore malo vidiš. 
IN JAZ BOM PRIŽGALA SVOJO LUČKO, KI BO POSVETILA TUDI NATE. NAGOVORILA BOM TVOJE SRCE IZ SVOJEGA SRCA IN TI POSLALA SVETLOBO, KI TE BO OSVETLILA IN POSKUSILA IZBEZATI IZ TEME.

Kaj boš storil ti? Izberi? Ali se boš umaknil, skril v nazaj v temo ali boš dopustil, da zasvetiš tudi sam?

***


Z ljubečo energijo razorožujemo. Drugi nam začnejo slediti.

Sprašujem se, kakšne vrste človek ubeži nazaj v temo, se skrije pred lučjo? Samo v dno duše prestrašen človek!

Seveda lahko vsak izbira in se umakne nazaj v temo.

Ampak luč bo vabila in klicala. Kajti prepričana sem in pravzaprav tudi pričakujem, da svetloba – LJUBEZEN – na koncu vedno vse premaga.

Glej! Ali se zavedaš, da boš naredil največ, če boš dopustil, da drugi posvetijo nate, ti kažejo pot iz teme in ti povedo, da luč je …, samo si zaradi teme morda zašel.

Kdo so torej ti nosilci luči? To so preprosto ljudje, ki so sami to pot že morali prehoditi. In ker vedo, kako hudo je, ko si izgubljen, osamljen in prestrašen. Ti ti bodo pripravljeni pomagati, da boš spregledal tudi sam.

In ko se boš odločil, da tudi ti posvetiš, da bi lahko drugi zlezli iz teme, te že sedaj opozarjam na bistveno zahtevo, ki jo zmorejo izpolniti resnično samo najmočnejši:

Tvoje misli morajo biti čiste …, priti morajo IZ SRCA in ne glave. Namen mora ostati širjenje svetlobe - LJUBEZNI - 

Ne glede na vse, karkoli hudega ti je nekdo storil, moraš ostati NA TEH VISOKIH VIBRACIJAH ENERGIJE LJUBEZNI in jo iz sebe prelivati naprej, še na druge.

S tem, ko boš druge dvigoval, boš sam vadil in utrjeval zasidranost - stabilnost v svoji energiji.
  
LJUBEZEN GORE PREMIKA, kako ne bi premaknila tudi človeka?!!!

Nihče ti ne more storiti ničesar slabega, te oškodovati, ali kako drugače onesrečiti …, ko oddajaš le ljubezen. In to na visokih frekvencah, energijah in iz ljubečega srca.



Kar daješ, to prejmeš …, slej kot prej, tako ali drugače, tu ali tam …

Ni komentarjev:

Objavite komentar